vrijdag 12 oktober 2007

Bekende dagvoorzitter

Kijk dat is nou leuk: de aanmeldingen stromen al mooi binnen en ik verwacht een stormloop op de toegangskaarten (die overigens gratis zijn;) nu bekend is dat de heer Klaas Jansma onze dagvoorzitter van het symposium is!

Ik ken hem als gespreksleider van het minisymposium "Doarpsban" (zie evt. de koppeling) en mede dankzij de zeer inspirerende slash enthousiaste slash ietwat onorthodoxe leiding werd het toen in Kollum een supermiddag waarbij ook nog spijkers met koppen geslagen werden. Erg bijzonder om mee te maken.

Ook vanuit de diverse gemeentes krijgen we enthousiaste reacties voor het komende Gamenations symposium. Zo komt de burgemeester van Dantumadeel langs, de heer Arie Aalberts, vanuit Kollumerland verwelkomen we de heer Tjitte Hogendorp en vanuit het mooie Dongeradeel (jawel, ook 'mijn' gemeente en dus een beetje bevoordongeradeeld) mogen we rekenen op de heren Rudolf de Boer en Jacob Appelhof. Mooi dat er betrokkenheid getoond wordt, we wachten nog op gemeentelijke afvaardiging van Ameland (Christa weet gij al wat meer?) en Schiermonnikoog (evenzo voor Frea een vragende blik)...... maar denk niet dat er alleen ambtenaren langs gaan komen, ook uit andere sectoren is belangstelling getoond. Daarover later meer, ook bloggers hebben nog een real life naast on line zitten.

Tineke

Geen opmerkingen: